welkom bij baudoin van alphen bergers

ARCHITECTEN INTERIEURARCHITECTEN

PARTICULIEREN

ERFGOED

INTERIEUR

PROFESSIONALS

‘We maken niet alleen een ontwerp maar begeleiden desgewenst de opdrachtgever door het hele bouwproces.’

VISIE

Baudoin van Alphen Bergers Architecten Interieurarchitecten is een bureau waarbij de wensen van de opdrachtgever een belangrijke plaats innemen.
Wij maken voor onze opdrachtgevers een maatpak met een krachtige en duurzame architectuur. Een gebouw moet heel lang mee kunnen gaan en in staat zijn om zich tijdens deze levensduur aan te passen aan mogelijk andere ruimtebehoeften en een veranderende vraag. Dat betekent een zekere flexibiliteit van het interieur en het toepassen van recyclebare materialen.

AANMELDEN VOOR EEN GRATIS KENNINGSMAKINGSGESPREK

BOUWEN MET EEN ARCHITECT

Wij maken werk van uw droom. Waar een ander stopt, vragen wij verder. Bouwen met een architect is een interessant maar ook een zeer uitgebreid proces. Een goede klik is dus belangrijk. Daarom vinden wij het belangrijk dat u eerst een gratis kenningsmakingsgesprek kan voeren alvorens we in zee gaan samen.

DUURZAAM BOUWEN

Wij bieden graag onze ervaring en kennis aan betreffende duurzame materiaaltoepassing, energiezuinig bouwen, renoveren van jaren 30 woningen en het restaureren of functiewijzigen van (rijks) monumenten waarin een laag energieverbruik gehaald kan worden.

CIRCULAIR BOUWEN

De vraag naar grondstoffen neemt wereldwijd toe, en daarmee ook het besef dat onze planeet niet onuitputtelijk is. Wij  nemen deel aan een initiatief van vijf brabantse bouwers die ieder vanuit hun discipline hun steentje bijdragen onder de noemer Circulair Bouwteam Brabant