den hout 1

Architect Roosendaal

Architect Roosendaal

Architect Roosendaal gezocht voor uw nieuwe villa, bedrijfspand of school ? Als architecten uit de omgeving van Roosendaal, hebben we veel projecten naar tevredenheid en succesvol afgerond. U kunt op onze website veel voorbeelden zien van wat we als architectenbureau in de regio West Brabant (Breda, Roosendaal) hebben gerealiseerd. Actuele voorbeelden ziet u onder ‘projecten’.  En onder “nieuws” de actualiteiten.

We werken vrij breed en aan diverse projecten op het gebied van nieuwbouw, interieurarchitectuur, verbouwingen, restauraties en eigentijdse, innovatieve, duurzame architectuur. Voor particulieren realiseerden wij een inmiddels een aardig oeuvre aan villa’s.

35 jaar ervaring
Zoekt u een architect uit Roosendaal die ervaren én gedreven is? Wij hebben 35 jaar ervaring en blijven ons continu ontwikkelen. We bedenken passende, creatieve oplossingen voor praktische problemen. De wensen, eisen en het budget van de opdrachtgever zijn voor ons leidend. Zoekt u een architectenbureau uit de regio Roosendaal? Indien u contact opneemt bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.