transformatie werkplaats 5

Binnenhuisarchitect Breda

Binnenhuisarchitect Breda

Als binnenhuisarchitect Breda zijn wij werkzaam voor particulieren, ondernemers en de (rijks)overheid. Vanaf 1982 is Ben Baudoin zelfstandig architect en binnenhuisarchitect (St. Joost Breda). In de beginperiode werden interieurplannen en meubels ook door hem zelf uitgevoerd. Deze aanpak is bepalend geweest voor de koers van het bureau, waarbij voornamelijk voor particuliere opdrachtgevers in Breda en omgeving werd – en nog steeds wordt – gebouwd. Het ontwerpen en maken van meubels leidt tot gedetailleerd kijken en onderzoeken, dit leidde tot een zorgvuldige en specifieke werkmethodiek.

Vanaf 1996 wordt samengewerkt met Ilona van Alphen en in 2004 is Ilona vennoot geworden en werd het Baudoin van Alphen. Het bureau is gegroeid naar de huidige samenstelling waarbij nieuw vennoot en architect Ed Bergers en bouwkundig ingenieur Freddy Meems en architect Elze Schuurmans niet meer weg te denken zijn.

Ilona en Ben zijn beide opgeleid als binnenhuisarchitect en architect, leidt dit tot een brede opdrachtenportefeuille en een manier van werken waarbij vanuit het interieur gedacht en ontworpen wordt. Ook kantoorlandschappen en werkinterieurs voor onder andere de Rijksgebouwendienst en Pré Wonen te Haarlem zijn door ons bureau gerealiseerd.

De gemeentes Breda en Tilburg zijn regelmatig onze opdrachtgever voor zowel nieuwbouw, verbouw, als interieurontwerp, onder andere voor de grote zaal en de infohoek van het stadskantoor in Breda en de brandweer en RAV te Ulvenhout.

Bij opdrachten voor nieuwbouw, wordt de opdracht regelmatig uitgebreid met het interieur, waarbij vaste meubels, verlichting, keukens en badkamers, het tot een complete totaal opdracht maken.

Wilt u een vrijblijvend oriënterend gesprek over het ontwerpen van uw interieur?

Bel 076 56 56 755 en wij maken graag tijd voor u.