Huis ontwerpen

Huis ontwerpen

U laat uw huis ontwerpen? U wilt daarbij een topproduct en gedurende het gehele proces inclusief de bouw ontzorgd worden. Ben Baudoin, Ilona van Alphen en Ed Bergers hebben een ruime ervaring met particulieren die hun droom willen realiseren. Wij bieden u daarbij een combinatie van architecten en interieurarchitecten aan in één bureau.

Een huis ontwerpen vraagt kennis over de omzetting van uw wensen naar een concreet plan. Een goed huis ontwerpen heeft te maken met de context waarin gebouwd wordt, de wensen van de klant en zijn budget. Dit zijn voor ons drie kernwaarden die samen met duurzaamheid en het beperken van energieverbruik voorop staan bij het te ontwerpen huis. Op deze wijze wordt het als een maatpak.

Als u gaat bouwen is het heel belangrijk om dit weloverwogen en met behulp van een vakkundig (interieur)architect te doen. U krijgt bij ons vanaf de eerste schets tot en met de oplevering een professionele begeleiding.

Tijdens de bouw treden wij als belangenbehartiger voor u op naar de aannemer en voeren wij directie in de vorm van bouwvergaderingen en organiseren de oplevering. U blijft stand-by maar wij doen het werk. We hebben hier inmiddels 33 jaar ervaring mee. Wilt u een vrijblijvend oriënterend gesprek over het ontwerpen van uw huis? Bel 076-5656755 en wij maken tijd voor u.