villa teteringen 24

Moderne architectuur

Moderne architectuur

Onze architectuur is van vandaag, we vinden het belangrijk om te bouwen volgens de huidige technische mogelijkheden, materialen en vormentaal. Over het algemeen is onze architectuur zorgvuldig ingepast in de landschappelijke context en heeft ze een sober maar sfeervol warm karakter. Noem het moderne architectuur maar in wezen is het een vorm van een architectuur die een lange houdbaarheidsdatum heeft.

Bij ons geen overdreven vormen, kleuren of modieuze oplossingen, het gaat om de inhoud en de waarde van de beleving, samen met een optimaal gebruik, ook op lange termijn. Moderne architectuur kan zeer sfeervol zijn, perfect passen in het landschap, verrassen, uitdagen en aanzienlijk meer ruimte en mogelijkheden bieden dan op het eerste gezicht lijkt. Avontuur in een plan, de kwaliteit van een interieur langzaam ontdekken, zichtlijnen, uitzicht op de natuur en daglicht zijn voor ons belangrijke meerwaarde voor moderne architectuur, het geeft een gebouw meer plezier in het gebruik.

Onze plannen hebben vaak een gelaagdheid van meerdere betekenissen en ruimtegebruik Lichtval bijvoorbeeld en visuele overgangen van binnen naar buiten, het contact met de omliggende natuur of omgeving, spelen een belangrijke rol. Dit uit zich ook in de detaillering die voor elk gebouw apart en passend wordt ontworpen ter ondersteuning van het idee.

Bij moderne architectuur hoort vanzelfsprekend toepassing van de meest innovatieve installatietechniek, energiezuinig bouwen en zorgvuldig omgaan met het milieu.

Wilt u een vrijblijvend oriënterend gesprek over een ontwerp in moderne architectuur? Bel 076-5656755 en wij maken tijd voor u.