VILLA den Hout

Villa den hout

ensemble in beschermd dorpsgezicht

villa | ensemble I buitengebied I

situatie

Het kavel is gelegen in het beschermd dorpsgezicht van Den Hout.

Met vooruitziende blik heeft dit jonge gezin dit kavel gekocht om een volledig gelijkvloerse woning te bouwen in verband met afnemende mobiliteit van de Finse opdrachtgeefster in de toekomst.

Om een zo groot mogelijke woning te bouwen binnen het budget hebben we er samen voor gekozen om deze te bouwen in houtskelet. De woning wordt ook aan de buitenzijde volledig afgewerkt in red ceder hout wat de inplanting in het groen zeer passend maakt en tevens zorgt voor een Scandinavische look & feel.

begane grond

fragment gevel

fragment gevel

Het kantoor met woonhuis aan de Steijnlaan in Breda

Het kantoor met woonhuis aan de Steijnlaan in Breda

Het kantoor met woonhuis aan de Steijnlaan in Breda

‘de woning inclusief het interieur zijn door ons ontworpen’

Villa waalre

architect & interieurarchitect
Ilona van Alphen
team
Ed Bergers & Freddy Meems
aannemer
RJxxxxxxxxBouw bv
fotografie
xxxxxxxxxxxxxxxxMeijs

vergelijkbare projecten

villa heilaar

Weids en intiem wonen in Breda

Villa achterste rith

Tussen bos en waterloop

villa teteringen 24
Villa Teteringen

Wonen gericht op de omliggende natuur